Başkan Köseler Amatör Spor Kulüpleriyle Bir Araya Geldi

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, Amatör Spor Haftası dolayısıyla ilçedeki amatör spor kulüpleriyle bir araya geldi.

Başkan Köseler Amatör Spor Kulüpleriyle Bir Araya Geldi

HABER/ GÖKCAN ÖZKAN

Beykoz’un spor alanında daha iyi bir seviyeye gelmesi için çalıştıklarını belirten Köseler, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve sporun yaygınlaştırılması adına çaba gösterdiklerini vurguladı.

Beykoz Belediyesi Kemankeş Restoran'da düzenlenen sabah kahvaltılı buluşmaya, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK) Başkanı Asım Özdemir ve ilçedeki spor kulübü temsilcileri katıldı. Buluşmada spor kulüplerine hitap eden Başkan Köseler, spor tesislerinin yetersiz olduğunu ancak iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Özellikle ilçedeki spor sahalarının bakımı ve bazı tesislerin yeniden inşa edilmesi için Federasyon ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmeler yaptığını belirtti.


Başkan Köseler, Beykoz’un spor açısından zamanını yaşayamayan bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nin yıkılıp yeniden yapılması için adımlar attıklarını ifade etti. Tüm vatandaşların spor olanaklarından faydalanması için çalıştıklarını dile getiren Köseler, sporun ilçede daha etkin bir şekilde yaşatılması için belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Spor kulübü temsilcilerinin taleplerini dinleyen Başkan Köseler, önceki yönetimden büyük bir borç devraldıklarını ve Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında hizmetleri zor şartlarda yürüttüklerini belirtti. Ancak imkânlar doğrultusunda talepleri karşılamak için çalışacaklarını söyledi.

"Beykoz'da İlk Kez Amatör Spor Haftası Kutlandı"

BİSK Başkanı Asım Özdemir ve spor kulübü temsilcileri ise, Beykoz Belediyesi’nin Amatör Spor Haftası’nı önemseyerek kendileriyle bir araya gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e teşekkür etti. Toplantının sonunda, Başkan Alaattin Köseler ve beraberindekiler, amatör spor kulübü yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.