ZEYGEM'den Geleceğin Yıldızlarına Ücretsiz Tercih Rehberliği!

Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGem), 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında öğrencilere yapacakları lise tercihlerinde yardımcı olmak adına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunacağını duyurdu.

ZEYGEM'den Geleceğin Yıldızlarına Ücretsiz Tercih Rehberliği!

LGS'ye girecek öğrenciler için önemli bir destek olan bu hizmet, öğrencilerin ilgi, yetenek ve değerlerine göre kendileri için en uygun eğitim kurumlarını seçmelerinde yardımcı olacak. ZEYGEM, deneyimli danışman kadrosu ile öğrencileri bu önemli sürecin her aşamasında bilgilendirip yönlendiriyor.



"Geleceğin için Doğru Tercih" sloganı altında ZEYGEM, lise adaylarının heyecanlı ve zorlu tercih dönemlerinde yanlarında olacak. Tereddüt yaşayan ve doğru kararı vermek isteyen tüm öğrencilere rehberlik edilecek.



Tercih danışmanlık hizmeti, 03 Temmuz 2024'ten itibaren başlayıp, 17 Temmuz 2024'e kadar devam edecek. Öğrenciler, 09.00-17.00 saatleri arasında Zeytinburnu Gençlik Merkezi'nde bu hizmetten faydalanabilecekler. Merkez bu süreçte her öğrenciye kucak açarak, lise tercih süreçlerini kolaylaştırmayı hedefliyor.