Zafer Partisi'ne Tehdit: İl Başkanlığına Saldırı Tehdidi Aldık, Korkmadan Mücadeleye Devam!"

İstanbul'ın Zafer Partisi İl Başkanı Erdoğan Erhan, kendilerine yönelik ciddi tehditler içeren bir olay hakkında X hesabından açıklama yaptı. Partiye yapılan telefon aramasında Genel Başkan ve partili üyelere hakaretler ve tehditler savruldu ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi'ne Tehdit: İl Başkanlığına Saldırı Tehdidi Aldık, Korkmadan Mücadeleye Devam!"

Erdoğan Erhan yaptığı açıklamada, bugün (02.07.2024) itibarıyla görevleri sırasında korkunç tehditlerle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Tehditlerin içeriği; Genel Başkana, parti tüzel kişiliğine, İl Başkanına ve parti üyelerine yönelik hakaretlerle dolu idi.Daha da ileri giderek, tehditlerine eyleme de vurgu yapan kişi, Zafer Partisi İl Örgütü binasını basma tehdidinde dahi bulundu.

Erhan, Zafer Partisi'nin Kuvayı Milliye ruhuyla hareket ederek, her koşulda vatan savunmasına ve Türk Milleti'nin çıkarlarını korumaya devam edeceğinin altını çizdi.

Olayın ardından Zafer Partisi İl Başkanlığı'nın yetkili avukatları tarafından yaşananlarla ilgili yasal mercilere gerekli başvuru ve şikayet işlemlerinin yapılacağını duyurdu. Erhan, "Ne mutlu Türküm diyene!" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.