YILMAZ ERDOĞAN'IN ''İNCİ TANELERİ'NE'' TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri'ne büyük tepki: 'Kadın cinayetlerini romantikleştiriyor' Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, yayınlanan ilk fragmanıyla sosyal medyada tepkilere neden oldu. Yılmaz Erdoğan, fragmanı yayınlanan dizisinde 'kadın cinayetlerini romantize ettiği' eleştirilerine maruz kaldı.

YILMAZ ERDOĞAN'IN ''İNCİ TANELERİ'NE'' TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergeç ve Güven Kıraç'ın yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'İnci Taneleri'nin, kadın cinayeti işleyen bir eşi konu aldığı görüldü. Sosyal medyada 'İnci Taneleri' dizisine ve Yılmaz Erdoğan'a eleştiri yağmuru yağıyor.

YILMAZ ERDOĞAN 'KADIN CİNAYETİNİ ROMANTİZE EDİYOR'

Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri'ne büyük tepki: Kadın cinayetlerini romantikleştiriyor'

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden yaklaşık 2 yıllık bir hazırlık sürecinden geçtiği konuşulan 'İnci Taneleri', yayınlanan ilk fragmanıyla sosyal medyada eleştirilere konu oldu. Fragmanda, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin eşini öldürmekle suçlanarak tutuklandığı görüntüleri yer alıyor. Fragmanda yer alan haber duyurusunda "Bir öğretmen, kendisi gibi öğretmen olan eşini öldürdü," ifadesi geçiyor. Fragmanda Yılmaz Erdoğan'ın tutuklanırken okuduğu şiirin kadın cinayetini romantize ettiği iddiası ile eleştiri yağmuruna tutuldu.



SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GECİKMEDİ

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin ilk fragmanında yer alan şiir ve kadın cinayeti ifadesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından 'kadın cinayetlerini övme' olarak adlandırıldı.

Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri'ne büyük tepki: Kadın cinayetlerini romantikleştiriyor'



Yılmaz Erdoğan'a ve henüz yayın tarihi belli olmayan 'İnci Taneleri' dizisine tepkiler büyüyor. Sosyal medya kullanıcıları, '#incitaneleri' etiketini kullanarak diziye eleştirilerini ifade ediyor.

Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri'ne büyük tepki: Kadın cinayetlerini romantikleştiriyor'



İŞTE YILMAZ ERDOĞAN'IN TEPKİ ÇEKEN O ŞİİRİ...

"Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış
Bir gün öylece durup dururken, hiçbir alamet yokken ortada
Kıyamet de koparmış
Meğer seninle her günümüz bir cennette geçermiş
Meğer senden sonra zaman, yaşamak pahasına ölmekmiş
Şimdi yattığım ranzam, senin mezarın kadarmış
Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış"