Ümit Özdağ'dan Kayseri Halkına Çağrı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kayseri halkına yönelik önemli bir çağrıda bulundu. Özdağ, sosyal medyada sahte isimlerle yapılan kışkırtıcı paylaşımlar hakkında uyarılarda bulunarak, halkın sağduyulu davranmasını istedi.

Ümit Özdağ'dan Kayseri Halkına Çağrı

Özdağ, "Yanlış diyebilmek için açık adını buraya yazacaksın. Kayseri’ye gideceksin. Oradan sokaktan fotoğrafını paylaşacaksın. Böyle sahte isimler ile sosyal medyadan Türk milletini sokağa çağırmayacaksın. Halk tepki gösterdi. Bu yol ile kimse yollanmaz, sadece ülke emperyalizmin istediği gibi karıştırılır." dedi.

Ayrıca, Suriyelileri ve Afganları ülkeden göndermek isteyenlere de seslenen Özdağ, "Suriyelileri, Afganları yollamak istiyorsan, oyunu Zafer Partisi’ne vereceksin ve hukuk içinde gidecekler." ifadelerini kullandı.

Kayseri halkına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Özdağ, "Sevgili Kayserililer, polis bizim, devlet bizim, ülke bizim. Şehrinize sahip çıktınız. Artık evinize dönün. Bilinçli, bilinçsiz tahrikçilere izin vermeyin." şeklinde konuştu.

Özdağ'ın bu çağrısı, Kayseri'de yaşanan olayların ardından halkın sağduyulu bir şekilde hareket etmesi ve provokasyonlara karşı dikkatli olması gerektiğini vurguladı.