Sultangazi Belediyesi Gençleri Yalnız Bırakmıyor: LGS Tercihlerinde Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçları sonrasında öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti başlattı. Öğrencilere ve ailelerine rehberlik etmek amacıyla kurulan Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), lise ve üniversite hazırlık sürecinde gençlere destek olmaya devam ediyor.

Sultangazi Belediyesi Gençleri Yalnız Bırakmıyor: LGS Tercihlerinde Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti!

SEDA'nın uzman kadrosu, öğrencilerin puanları ve yatkınlıkları doğrultusunda uygun lise tercihlerinde bulunmalarına yardımcı oluyor. Öğrenciler ve aileleri, karar alma sürecinde kapsamlı bir destek alırken, Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun önemli nitelikler taşıyan bu hizmeti gençleri başarıya ulaştırmada etkili bir adım olarak değerlendiriyor.



Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, öğrencilere sadece sınav dönemlerinde değil sonrasında da singin bir destek sunan akademiye vurgu yapıyor. Dursun, SEDA'nın öğrencilere sunulan ücretsiz danışmanlık hizmetleriyle, sınav başarısının yanı sıra doğru tercihler yapılması konusunda da katkı sunduğunu belirtiyor. Öğrenciler, merkez cami önünde kurulan danışma merkezi ve çeşitli şubelerde bu hizmetlerden faydalanıyor.