Özgür Özel, Eski Yeni Şafak Muhabiriyle TBMM'de Buluştu: Siyasetin Yumuşak Adımları Masada

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve eski Yeni Şafak gazetesi muhabiri Taha Hüseyin Karagöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir araya geldi.

Özgür Özel, Eski Yeni Şafak Muhabiriyle TBMM'de Buluştu: Siyasetin Yumuşak Adımları Masada

Taha Hüseyin Karagöz bu buluşmayı, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ve eklediği fotoğraflar ile kamuoyuna duyurdu. Karagöz, görüşmeye dair izlenimlerini "Ankara'daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu." ifadeleriyle açıkladı.



Bilindiği üzere Taha Hüseyin Karagöz, geçmişte iktidar yanlısı tutumuyla bilinen bir gazeteci olarak, çeşitli toplumsal olaylarda hükümetin yanında pozisyon almış ve CHP'yi de defaatle eleştirmiştir.



Aynı zamanda Karagöz, Aralık 2022'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun bir restoranda yemek yiyişlerini paylaşarak, çifti hedef gösteren bir olaya da imza atmıştı.



Taha Hüseyin Karagöz, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terör örgütü üyelerinin istihdam edildiğine dair yalanlanmış iddiaları dile getiren açıklamalarıyla da gündeme gelmişti.