Fashion TV 2024 Moda Ödülleri Göz Kamaştırıyor: ''Anne ve Çocuk Vakfı Yararına Büyüleyici Bir Gece"

İstanbul, 29 Mayıs 2024 akşamı moda, sanat, sinema, televizyon, sahne ve iş dünyasından önemli isimleri bir araya getiren büyüleyici bir törene hazırlanıyor.

Fashion TV 2024 Moda Ödülleri Göz Kamaştırıyor: ''Anne ve Çocuk Vakfı Yararına Büyüleyici Bir Gece"

Fashion Tv 'in ev sahipliğinde düzenlenecek ödül töreninde, seçici kurulun titiz değerlendirmeleri sonucunda 'Yılın En İyileri' seçilerek ve moda dünyasının efsanevi isimlerine yaşam boyu başarı ve onur ödülleri takdim edilecek.

FashionTV, Türkiye'de Yeni Bir Çığır Açıyor
Fashion Tv'nin Türkiye Ceo'su Enis Onat'ın yaptığı açıklamada ise;25 yıllık uluslararası tecrübesini Türkiye'de güzellik merkezleri ve kozmetik sektörüne taşıyan FashionTV, ödül gecesini iki büyük projelerinin tanıtım platformu olarak kullanacak. Marka, bu iki alanda yüksek kaliteyi ve uluslararası standartları hedefleyerek benzersiz bir deneyim vadediyor.

 Göz Kamaştıran Gala ve Yardım Ruhu

CVK Park Bosphorous Hotel İstanbul'da düzenlenecek görkemli gala yemeği, cemiyet ve sanat dünyasından seçkin konukların katılımıyla renklenecek. Gala gecesi, birbirinden başarılı isimlerin ödüllendirileceği, şık ve anlamlı bir kutlamaya dönüşecek. Organizasyonun bir diğer yüzü ise hayırseverlik; toplanan bağışlar Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı yararına kullanılacak.

 Podyumda Görsel Şölen ve Sürpriz Konserler

Gecenin heyecanı, ülkemizin tanınmış modellerinin yer aldığı ve Mehmet Köymen'in yeni koleksiyonunun podyuma çıkacağı defile ile ikiye katlanacak. Koreografi ustası Ferhan Aral yönetiminde şıklık ve zarafetin buluştuğu bir şova dönüşen defile, yılın modasına yön verecek. Aynı zamanda, konukların sürpriz konserlerle eğleneceği bu özel gecede, moda ve sanat dünyasının buluşma noktası yaratılıyor.