EMEKLİLER PARTİSİ ANITKABİRİ ZİYARET EDEREK RESMEN FAALİYETİNE BAŞLADI

Emekliler Partisi (EP) Genel Başkanı Cengiz Erten, parti kurucuları, kurmayları ve partililerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti ve partisinin faaliyetlerini resmen başlattı.

EMEKLİLER PARTİSİ ANITKABİRİ ZİYARET EDEREK RESMEN FAALİYETİNE BAŞLADI

Emekliler Partisi (EP) Genel Başkanı Cengiz Erten, parti kurucuları, kurmayları ve partililerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti ve partisinin faaliyetlerini resmen başlattı.

2024 yılında resmi olarak kurulan ilk siyasi Parti olan Emekliler Partisi Genel Başkanı Cengiz Erten, “Gazi Mareşal Atatürk’ü ebedi istirahatgahında ziyaret ettik. Ata’mıza ülkemizin durumunu arz ettik. İcazet aldık ve artık parti olarak faaliyete başladık.” Dedi.

Dedi.

Emekliler Partisi’nin ülke ve insan odaklı projelerinin ve hedeflerinin olduğunu ifade eden Emekliler Partisi Genel Başkanı Cengiz Erten, “ülkemizde birçok değerimiz yara aldı. En başta insani sorunlar ve yaşam hakkı konusunda yapılan ihlallerle mücadele edeceğiz. Ülkemizin temel değerleri olan hukuk, eğitim, sağlık ve ekonomi gibi hayati konularda çözümler üreteceğiz. Kadrolarımız ve nitelikli projelerimizle hazırız. Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumak ana çizgimizdir.” İfadesini kullandı.

Anıtkabir ziyaretine, partinin kurucuları, kurmayları ve partililerle birlikte gelen Emekliler Partisi Genel Başkanı Cengiz Erten, Atatürk'ün mozolesine çelenk sundu.

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Emekliler Partisi Genel Başkanı Cengiz Erten, "Büyük Atatürk, Türkiye Emekliler Partisi Başkanı olarak Partimiz üyesi arkadaşlarımızla birlikte size ve oluşturduğunuz ilkelerinize bağlılığımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız... Toplumumuza gösterdiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda Emekliler Partisi olarak izinizden yürümeye kararlılıkla devam edeceğiz... Rahat uyu Atam...Yolun Yolumuz... Davan Davamız olacaktır... Her gün biraz daha artan özlem ve hasretle. Saygılarımla…" sözlerine yer verdi.

Anıtkabir defterini imzaladığı kalemi kıran Emekliler Partisi Genel Başkanı Cengiz Erten, “bundan sonra artık daha fazla bir şey yazılamaz. Bu vatanı seven bu milleti için yazan kalemimizle kararımızı yazdık, yolumuzu çizdik, imzamızı attık ve kırdık.” Diyerek ülke ve millet için dönüşü olmayan bir yola çıktıklarını söyledi. 

Emekliler Partisi Genel Başkanı Cengiz Erten, ziyaret anısına çekilen fotoğrafın ardından beraberindeki heyetle beraber Anıtkabir’den ayrıldı.