ÇEKMEKÖY'ÜN SEVİLEN İSMİ FATİH SIRMACI RÜZGARI ESİYOR

AK Parti'nin güçlü olduğu ilçelerden biri olan Çekmeköy'de Belediye başkan aday adayı Fatih Sırmacı rüzgarı esiyor.

ÇEKMEKÖY'ÜN SEVİLEN İSMİ FATİH SIRMACI  RÜZGARI ESİYOR

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlıklar bütün partilerde süratle devam ediyor.

Çekmeköy’de yapmış olduğumuz araştırmalarımızda  Çekmeköy belediye başkanlığı aday adaylarında yarışan yaklaşık 7 aday arasında en çok konuşulan isim Fatih Sırmacı

Çekmeköy halkı tarafından sevilen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fatih Sırmacı öne çıkıyor.CHP'li ve diğer partili vatandaşlarında gönlünü kazanan Fatih sırmacı Çekmeköy'de CHP'li ve diğer partili   üye vatandaşlarında kendi partilerinin adayının kazanamayacağını düşündükleri takdirde oy kullanacakları tek isim Fatih sırmacı olduğunu ifade ediyorlar


Çekmeköy'ü Marka Şehir Yapacağız

''AK Parti belediyeciliğinin hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdir buyurur beni aday yaparsa ve Çekmeköy halkımızın oylarıyla seçilirsem Çekmeköy'ü marka şehir yapacağım.

AK Parti belediyeciliğinin hizmet  belediyeciliği olduğunu dile getiren Sırmacı, Çekmeköy için düşündüğü bir çok projesi olduğunu da vurgulayarak, Yerel yönetimler hiçbir zaman devletle çekişme halinde olmamalıdır.''


FATİH SIRMACI KİMDİR?

Fatih Sırmacı, 1982 yılında Erzurum’da doğdu.

Öğrenim hayatına İstanbul’da başlayan Sırmacı sırasıyla Nevzad Ayasbeyoğlu İlkokulu, Kadıköy İmam Hatip Ortaokulu ve Rezan Has Lisesi’ni bitirdi. Lisans eğitimini ise Fatih Üniversitesi İngilizce Ekonomi bölümünde tamamladı.
Öğrenmenin ve eğitimin yaşı olmadığına inanan ve bu yolda ilerleyen Fatih Sırmacı, yüksek lisansını da Gelişim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi üzerine yaptı. Almış olduğu eğitim ve yürüdüğü yol itibarıyla siyasetin bilimsel ihtisasını da tamamladı.
Gençlik döneminden itibaren aktif siyaset faaliyetlerinde yer alan Sırmacı, Fatih Üniversitesi AK Parti teşkilatında görev aldı.  Ardından siyasi hayatına AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları’nda çeşitli kademelerdeki hizmetleriyle devam etti.

Aynı zamanda otomotiv, lojistik ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketlerinde yöneticilik yaptı.

2012 yılında gerçekleştirilen AK Parti İstanbul Gençlik Kolları kongresinde İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ekonomi ve Mali İşler Birim Başkanlığı görevine atandı. 2014 yılında gerçekleşen “Mahalli İdareler Seçimlerinde” Çekmeköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Sırmacı, aynı yıl Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı görevine de atandı.

2019 yerel seçimlerinde yeniden Çekmeköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Sırmacı, halen Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Çekmeköy Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilliği görevine devam ediyor.

Fatih Sırmacı, siyaset alanı dışında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görev aldı.
İyi derecede İngilizce bilen Sırmacı, evli ve iki kız çocuk babasıdır.