Aydınlatmada Yükselen Bir Marka Hikayesi

İŞLER ENERJİ'nin kurucusu Hüseyin İŞLER'den firmayı devralan iki kardeş Semih İşler ve Ahmet İşler, babalarının mirasına sıkı sıkıya bağlı ve güçlü bir çalışma enerjisi oluşturarak sektördeki deneyimleriyle şirketlerini başarıyla yönetiyorlar.

Aydınlatmada Yükselen Bir Marka Hikayesi

İstanbul merkezli ve 35 yıllık sektör tecrübesine sahip olan ve LUZMAR markasıyla ilerleyen kardeşler Bodrum’da aydınlatmaya yönelik yeni bir vizyon geliştirmek istiyor. Yurtdışında aydınlatma trendlerini takip ettiklerini belirten Semih İşler, led ve fiber aydınlatmaya yönelik kontrol edilebilir aydınlatmaların ülkemizde de daha revaçta olmasını istediklerini dile getirdi. 

Tasarım ve Mimari Destek Sunuyoruz

İç ve dış mekan aydınlatma çözümleri sunan firma, Ümraniye-Kadosan Sanayi Sitesi'nde 3000 m²'lik modern üretim tesislerinde led slim panel, wallwasher, bahçe direkleri, spot ve armatürler üretiyor. Teknik ve mimari desteği tasarım ve uygulamada da sağladıklarını ifade eden Ahmet İşler, “sektördeki liderliğimiz için kendimizi sürekli olarak yenilemeli ve teknolojiye ayak uydurmalıyız” dedi. LUZMAR, Bodrum'daki satış mağazasında ürün görselleri ve proje değerlendirmeleri ile hızlı ve çözüm odaklı hizmet sunuyor. Özellikle IP 67-68 su geçirmezlik gerektiren iç mekan, dış mekan veya deniz üstü uygulamalarında da imalat ve montaj konusunda uzman kadrosuyla projeleri hayata geçiriyor.

Kullanıcılarına Para Kazandırıyor

Firma, güneş enerji sistemleri konusunda Türk-Alman işbirliği ana bayisi olarak faaliyet göstermektedir. Türkiye genelinde GES tarla sistemleri kurulumuyla müşterilerinin güneşten enerji üretip aynı zamanda bu enerjiyi satarak para da kazanmalarını sağlayan firma, elektrik taahhüt projeleri, akıllı ev sistemleri, aydınlatma satışı, iç ve dış mekan aydınlatma çözümleri, tekne/yat aydınlatma, havuz ve fiber aydınlatma, mühendislik hizmetleri, güvenlik kamera sistemleri ve 7/24 acil arıza tespit ve onarım hizmetleri sunuyor.

Okuyucularımıza Özel İndirim

LUZMAR markası altında Bodrum'da uzun yıllardır hizmet veren firma, birçok büyük projeye imza atmış bizler de onları kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmadan bu haberi okuyan okuyucularımız için de indirim yapmasını rica ettik. Avizelerde geçerli olacak %50 indirim fırsatını #LUZMARBODRUM koduyla faydalanabileceksiniz.