19 OCAK’TA FOX’TA BAŞLAYACAK DİZİNİN SETİNDEN YENİ KARELER YAYINLANDI

Ay Yapım’ın Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı bir araya getiren yeni dizisi ‘Gaddar’ın yayın tarihi belli oldu. 19 Ocak’ta FOX’ta ilk bölümüyle ekrana gelecek diziden yeni kareler yayınlandı. Dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle şimdiden dikkatleri üzerine çekiyor.

19 OCAK’TA FOX’TA BAŞLAYACAK DİZİNİN SETİNDEN YENİ KARELER YAYINLANDI

Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Gaddar’ için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tanıtımları, kadrosu ve hikayesiyle şimdiden dikkatleri çeken ‘Gaddar’ 19 Ocak’ta FOX’ta seyirci ile buluşacak. Uzun bir aradan sonra Çağatay Ulusoy’u televizyon ekranlarına döndüren merakla beklenen dizinin çekimlerinden yeni kareler yayınlandı. 

 

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. 

 

Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alan ‘Gaddar’ 19 Ocak Cuma ve her Cuma 20:00’de FOX’ta!