SINAVI KAZANMAK İÇİN ÖNERİLER

Sınav Kazanmak için Metafizik, Klinik Psikolog Hasan Hasratli tarafından ruhsal öneriler

SINAVI KAZANMAK İÇİN ÖNERİLER



HASAN HASRATLİ

Sınav Kazanmak için Metafizik, Klinik Psikolog Hasan Hasratli tarafından ruhsal öneriler

Sınav kazanmak gerçekten maceralı bir süreçtir. Çok çalışmasına rağmen, insanlar şanslı gününde olmadıklarını düşündüklerinden ya çalıştığı yerler sınavda gelmemiştir ya da yanıtları kaydırdığı için, her şey yanlış olmuştur. Ya da her şeyi bildiğini düşünmesine rağmen, bir anda bütün bildikleri aklından uçup gitmiştir. İşte sınava girenlerin başlarına bu ve buna benzer sayısız şanssızlıklar gelir. Hiç derslere çalışmayanlar sınavı bir şekilde geçmesine rağmen, çok çalışanlar bir şekilde inanılmaz hatalar yaparak başarısız olabilirler. 

Aşağıdaki uygulamaları yaptığınızda sınavda kazanmaya daha yakın olacaksınız.

- Sınav günü kesinlikle koyu renkli elbiseler giymeyin. Yoksa evrenin enerjisi size ulaşmaz ve geri döner.

- Üzerinizde olabildiğince az metal bulundurmaya dikkat edin.

- Özellikle bozuk metal paralar, kalın kemer tokaları ve diğer metal aksesuarlar sınav boyunca üzerinizde negatif manyetik alanlar oluşturur, başarı için metalden uzak durun.

- Sınava hazırlanmak için derslere çalışırken özellikle öğleden sonraları ya da sabahın erken saatlerini kullanın. Çünkü bilincin en açık olduğu zamanlar o zamanlardır ve öğrendiğiniz her şey hafızanızda kalır.

- Özellikle öğle saatleri ile gece yarılarında ders çalışmayın çünkü, hafızanın ve bilincin en zayıf olduğu saatlerdir ve öğrenmekte güçlük çekersiniz.

- Ders çalışırken kalabalıktan, sesten uzak durun. Özellikle müzik ve televizyon ile öğrenmeye çalışırsanız bilinç kayması olur ve öğrendiklerinizin büyük bir çoğunluğu hafızanıza yerleşmez.

- Ders çalışmaya başlamadan önce yedi kez Ya Mukaddim kelimesini yüksek sesle söyleyin. 

- Ders çalışırken her saat başı bir dakika boyunca derin derin nefes alin ve yedi kez El-Fettâh, El-Kâdir yüksek sesle söyleyin. 

- Sınav günü başkaları ile çok az konuşmaya gayret edin, mümkünse sınava girene kadar hiç kimse ile konuşmayın. Başkanlarının negatif enerjilerinin bilincinize kaymasını bu şekilde önlersiniz.

- Sınav günü, sınava girene kadar, müzik dinlemeyin, televizyon seyretmeyin, gazete ya da kitap okumayın. Yoksa hafıza ve bilincinize kazınmış olan öğrendikleriniz kirlenmeye başlar ve hafıza bilgiyi derinliklere iter.

- Sınav için sıraya oturduğunuz an, kurşun kalem ile sınav kağıdının üzerine Ya Hafız yazın veya başka bir kâğıda yazın, yazma şansınız yoksa şehadet parmağınızla hayalen masanıza yazın.

- Her bir soruyu okumaya başlamadan önce Ya Allah diye içinizden kısık bir sesle söyleyin.

- Sınav bittiğinde şükranlarınızı sunmayı unutmayın. Bunun için El-Azîz 7 kez sesle söylemeniz yeterlidir.

 

ZİHİN AÇIKLIĞI İÇİN HANGİ ZİKİR ÇEKİLİR?

Başarılı olmak niyetiyle 1 bardak zemzem suyuna 184 defa "Ya Mukaddim Celle Celalühü" şeklinde okunur ve o su sınava girmeden içilir.

Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ." 

Evden çıkmadan. On dokuz defa okunacak.

 

Yine sınavlarda başarılı olmak için, "Rabbi yessir velâ tuassir, Rabbi temmim bi'l-hayr" duası da sınavdan önce 7 gün, 7 defa okunabilir. 

Bu duanın anlamı "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" şeklindedir. 

Sınav öncesi de bu dua 7 kez okunabilir.

Başarı Duası Okunuşu: "Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr."

ESMA-ÜL HÜSNALAR:

El-Fettâh

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran.

El-Azîz

İzzet sahibi, her şeye galip olan.

El-Kâdir

Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan.

El-Muktedir

Dilediği gibi tasarruf eden, her şeyi kolayca yaratan kudret sahibi.